Kronobiológia-pszichogenetika

 • “A legtöbb ember azzal szorítja sarokba magát, hogy problémái vannak. Holott nem problémáink vannak, hanem lehetőségeink a döntésre.” / Csernus Imre /

  Sokan és sokszor kérdezik, "Miért vagyok ilyen?" - "Miért így cselekszem az adott helyzetben?". A kronobiológia segíthet ezek megértésében. Nemcsak, hogy nem érdemes küzdeni önmagunk alapvető tulajdonságai ellen, de ez kifejezetten diszharmóniát, belső feszültséget okozhat.

  Amikor az ember megszületik, a születése pillanatában uralkodó földi és mennyei sugárzások hatására kap egy energetikai "lenyomatot". Hétköznapi nyelven ezt öröklött tulajdonságoknak nevezzük. Tulajdonságainkat örököljük (fizikai) szüleinktől és az Univerzumtól (harmadik szülő). Ez a harmadik szülő, az energetikai csakrák alapbeállításával adja meg az ember alapvető energetikai és ezen keresztül az idegrendszeri tulajdonságait.
  Vagyis röviden és egyszerűen, valamilyennek születünk.
  Ez az alap, egész életünkre (fizikai halálunkig) szól.
  Persze az élet, a neveltetés, a külső hatások és az akarat, ezeket a tulajdonságokat megváltoztathatják kisebb-nagyobb mértékben, az életünk folyamán.
  Ezek a változások azonban nem érintik az alapbeállítást, mivel azok egész életre szólnak.
  A kronobiológia ilyen, alapjaiban megváltoztathatatlan tulajdonságok kutatásával foglalkozik. Az ember napi tevékenységei során az energetikai csakrák ereje, lendületesen változik az adott feladatnak megfelelően. Amikor az ember alszik, vagy meditatív pihenést végez, vagy stresszek, és gondok hatására az életerejét ösztönözi, a csakrák energetikája alapértékre áll, így segítve a születéskori állapot elérésével az Önmagához való visszatérést.
  A születéskor öröklött tulajdonságok tudatosítása sokat segíthet Önmagunk megértésében, az önismeretben.
  Sokan és sokszor kérdezik, "Miért vagyok ilyen?" - "Miért így cselekszem az adott helyzetben?". A pszichogenetika segíthet ezek megértésében. Nemcsak, hogy nem érdemes küzdeni önmagunk alapvető tulajdonságai ellen, de ez kifejezetten diszharmóniát, belső feszültséget okozhat.

  Amire választ adhat

  Megtudhatjuk milyen a ránk jellemző, egyéni energetikai minőség, amivel születtünk, és ami egész életünkre igaz.
  Ezáltal egyénileg meghatározható az egyéni potenciál, adottságok és képességek, a foglalkozásbeli irányultság, megbetegedési hajlamok és területek, a kompenzálás módjai, az egyénre stresszként ható tényezők, a stressz lefolyása és a kikerülés módszerei.
  Kapcsolatokban a természeti tipológia segítségével magyarázatot kapunk párok energetikai összeférhetőségének kérdéseire, a családon belüli kötődések kialakulására, családi- illetve csoportkonfliktusok miértjeire. Megállapítható az együttélés vagy a közös munka eredményességének lehetősége, munkahelyi és egyéb közösségi alkalmasság az egyéni valamint a csoportmunka szempontjából.


  Keress meg bennünket írásban, vagy telefonon!