Kineziológia

Szegeden és Budapesten
 • “A világos látáshoz néha elegendő a nézőpont megváltoztatása.” / A. de Saint-Exupéry /

  A kineziológia görög szóösszetétel, kinesis mozgást, logos pedig tudományt jelent. Mint holisztikus gyógyító és személyiségfejlesztő módszer, a kineziológia szervezetünk szabad energiaáramlásának biztosítását, az energiák útjában álló akadályok feloldását célozza, bármilyen témára vonatkozóan, amelyben jobbulást, pozitív változást szeretnénk elérni.

  A kineziológia eszközeit Dr. George Goodheart fedezte fel az 1960-as években. Az ő koncepcióját felhasználva Dr. John Thie a 70-es években összeállította a Touch for Health (Gyógyító Érintés) rendszerét. Azóta kineziológusok ezrei használják a módszer különböző, speciális ágait szerte a világon.

  Magyarországon legelterjedtebb a Three in One Concepts ( Három az Egyben ) kineziológiai rendszer, amelyet az amerikai Gordon Stokes, Daniel Whiteside és Candace Callaway alakítottak ki a 80-as években. Az általuk kifejlesztett módszert One Brain (Egységes Agy) módszernek is nevezik.

  A kineziológia Magyarországon 1997 óta a természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma.


  Mi történik egy kezelésen

  A kezelés során egy elsoő látásra meglepő eszközt használunk arra, hogy azonosítsuk a kezelés kiválasztott cél-témájához kapcsolódó energia-blokkokat és az energia-egyensúly létrehozásához szükséges korrekciókat. Ez az eszköz az "izomtesztelés", amelyet Dr. George Goodheart fedezett fel 1964-ben.

  A kineziológus kérdéseket tesz fel egy meghatározott rendszer szerint, miközben enyhe nyomást gyakorol a vizsgált személy kinyújtott karjára. A kar izmai - közvetítve az agy, illetve a test sejtes memória szinten tárolt információit - a kérdésekre erősen tartó vagy elgyengülo izomtónussal "válaszolnak". Az izomtesztelés lehetővé teszi, hogy fényt derítsünk az adott probléma tudatalatti szinten fekvő, valódi okára és a kialakult blokk jellegére, továbbá, hogy egyénre szabottan azonosítani tudjuk a szükséges beavatkozásokat. Az energia-egyensúly helyreállítására a kineziológus több száz korrekció közül választ az izomtesztelés segítségével. Ezek a korrekciók kiemelkedő hatékonysággal bírnak és sokszor gyors változásokat okoznak, ugyanakkor mégis gyengédek és fájdalommentesek.


  Miben segít a kineziológia:

  A testi-lelki egészség és egyensúly létrehozásában és fenntartásában...
  A vitalitás és energiaszint növelésében
  Az önbizalom és az önértékelés pozitív megerősítésében
  Kreativitásunk és képességeink kibontakoztatásában
  A céljaink elérését akadályozó belső akadályok felszámolásában
  A stresszek és félelmek kezelésében
  A kommunkikáció és az önkifejezés útjában álló gátak feloldásában
  Döntéshelyzetekben, egyéni választásunk meghozatalában
  Kapcsolataink mélyítésében
  Munkahelyi, családi konfliktusok és szexuális problémák rendezésében
  Önmagunk megismerésében, tudatosságunk fejlesztésében és belső harmóniánk kialakításában
  Életminőségünk fejlesztésében


  Szolgáltatások igénybevehetők Szegeden és Budapesten.

  A címek:
       Szeged, Pulz utca 32a
       Budapest IX. Rádai utca 29.

  Keress meg bennünket írásban, vagy telefonon!


  Marton Gabriella
  Telefon: +36 30 819 9987
  email: luciajosno@gmail.com