Jóslás

Szegeden és Budapesten
 • "...feladatunk nem az, hogy megjósoljuk a jövőt, hanem hogy felkészüljünk rá." /Periklész/

  A tarot

  A nagy arkánum lapjai az emberi élet útjának szimbólumai. Ezek a szimbólumok, képek az emberiség kollektív tudattalanjából bukkannak fel, ezért nem csak azt mutatják meg ami szavakkal kifejezhető,hanem a látszatvilág mögötti mélyebb összefüggéseket is. A nagy arkánum 22 lapja a sorsfolyamataink stációit mutatja be,de a 22 állomás egyben egy fejlődési folyamat lehetőségét is kínálja. A tarot lapjaitól arra is választ kapunk, hogy a személyes életutunk, éppen hol tart ebben a fejlődési folyamatban, és a szabad döntéseinken keresztül hogyan kapcsolódik ahhoz a lehetőségmezőhöz, amit a sors felkínál. Megmutatja, hol vagyunk éppen elakadva, az adott állomáson mi az az energia, amit éppen alul-, vagy túl működtetünk. A kis arkánumok 56 lapja pedig az életünk négy különböző területét mutatja be, rajtuk keresztül a tarot lapjaitól a hétköznapi életünkkel kapcsolatos kérdésekre is választ kaphatunk.

  Az első állomás, vagyis a nagy arkánumok 1-es lapja a Mágus.

  Vele indul a folyamat, ő a kezdet, öntudatra ébredt egy olyan világban, ahol végtelen lehetőségek állnak a rendelkezésére. A szabad akaratán, és a szabad döntésein múlik, hogy ezekből a lehetőségekből, mit fog megtapasztalni. Tudja, hogy bármit megvalósíthat, de a Mágus azt is tudja, hogy itt a fizikai világban minden illúzió, és ő teremti a saját valóságát.
  Valójában ő még egy kis mágustanonc, de minden lehetősége adott, hogy nagy varázslóvá váljon. A teremtett valóság szintjét az előtte lévő asztal mutatja, ami egy városka főterén látható. Éppen a "varázsláshoz" szükséges eszközeit próbálgatja, melyek a négy őselemnek, és a tarot négy színének is a szimbólumai: a bot, a kard, a kehely, és az érme, vagyis a tűz és levegő, a víz és föld. A görög-római hagyomány szerint az egész teremtés ebből a négy őselemből származtatható. A személyes életutunkban ezek az életfeladatainkat jelentik.


  Szolgáltatások igénybevehetők Szegeden és Budapesten.

  A címek:
       Szeged, Pulz utca 32a
       Budapest IX. Rádai utca 29.

  Keress meg bennünket írásban, vagy telefonon!


  Marton Gabriella
  Telefon: +36 30 819 9987
  email: luciajosno@gmail.com