ÉFT - Érzelmi Felszabadítás Technikája

 • “Az egészség érzése egészséget eredményez..." / J. Murphy /

  Az ÉFT technika nálunk még viszonylag új módszer; lényege, hogy a test energiarendszerében fennálló zavarok okozzák a lelki és testi bajokat egyaránt.
  Ha test meghatározott meridián pontjait gyöngéd kopogtatással stimuláljuk, ez a legtöbb esetben nagyon gyorsan megszünteti a problémát. Általában egy foglalkozás elegendőnek bizonyul, még akkor is, ha a baj már évek óta fennáll. Nagyon makacs esetekben szükség lehet 2-3 foglalkozásra, de ez a ritkább set.
  A módszert Gary Craig fejlesztette ki.
  Nagyon szép sikereket ért el vele szorongás, trauma, depresszió, fóbiák, egyéb félelmek oldásában; káros szenvedélyekről való leszoktatásban, evési problémák, önbizalomhiány megszüntetésében.

  Nem csupán lelki bajokat szüntethetünk meg ezzel a módszerrel, hanem testieket is.
  Régóta elfogadott tény, hogy a lelki zavarok betegségeket okozhatnak a fizikai testben (pszichoszomatikus betegségek), és természetesen fordítva is.
  Ha helyreállítjuk az energiarendszer egyensúlyát, mind a lelki, mind a testi panaszok eltünnek!
  Ezért ez a technika alkalmas például fájdalomcsillapításra, a vérnyomás rendezésére, légzési problémákra, de sok egyéb betegség megszüntetésére is.
  Ezt a technikát ma már százezrek használják világszerte. A technika annyira egyszerű, hogy bárki elsajátíthatja nagyon rövid idő alatt és sikeresen használhatja testi, lelki fájdalmak megszüntetésére és még nagyon sok mindenre. Jómagam is gyakran segítségül hívom, amikor gyors segítségre van szükségem magamnál vagy pácienseimnél.
  Lehet, hogy még nem hallottál az ÉFT (Érzelmi Felszabadítás Technika) nevű természetgyógyász módszerről, viszont ha megismernéd, sokat segíthetne neked az érzelmi (neurotikus) eredetű problémáid, tüneteid és betegségeid gyógyításában.

  Keress meg bennünket írásban, vagy telefonon!